Sub acest generic, la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” din Huși, elevii claselor de seminar și filologie, coordonați de prof. Gheorghiu Diana și prof. Fira Lăcrămioara, au prezentat un program artistic interactiv, în care s-au îmbinat armonios versuri și melodii ale căror tematică a fost dragostea. După o prezentare ppt a sărbătorii și a semnificației sale, elevul Pele Robert din clasa a XII-a Seminar a interpretat piesa „Focul” a cunoscutei formații 3 Sud Est, creând o atmosferă specifică acestei sărbători.

          Pentru antrenarea spectatorilor la marcarea evenimentului, a circulat în sală o  „Drago – Felicitare”, în cuprinsul căreia tinerii au scris mesaje despre iubire adresate unei persoane dragi, care au fost citite la sfârșit.

          Elevii Pamfil Mihail, Manolachi Sergiu și Ibănescu Marian au recitat poezii din repertoriul național, a căror temă principală a fost iubirea, iar elevii Strat Ioana și Pamfil Mihail au marcat venirea primăverii printr-o miniscenetă în rolurile principale fiind  Dragobete și Baba Dochia.

          A fost o activitate reușită, pe gustul și așteptările tinerilor, care s-a încheiat cu o secvență din filmul cunoscut „Astă seară dansăm împreună” sub interpretarea lui Dem Rădulescu și a Vasilicăi Tastaman.